Shadow
Slider

KUHN

Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van onze toewijding aan onze klanten. Zij zijn de inspiratie achter ons merk. Concreet betekent dit dat er jaarlijks 1 900 patenten worden aangevraagd, 65 000 machines worden geproduceerd en de service gewaarborgd wordt door meer dan 5200 KUHN medewerkers wereldwijd.
180 jaar ervaring in het produceren van landbouwmachines helpt ons producten en diensten aan te bieden welke aan de hoge eisen van onze klanten voldoen. Al vanaf 1962 hanteren wij dan ook de slogan “Kwaliteit is de kwantiteit van morgen”.

Als marktleider in landbouwmachines willen wij onze klanten over heel de wereld altijd de beste producten aanbieden. Ons doel is om een steeds groter bestand met tevreden klanten te verwezenlijken.

Kuhn is toegewijd om het verschil te maken.

Meer info

 

Shadow
Slider

Güttler

Al meer dan 30 jaar is Güttler de innovatie marktleider op het gebied van bodemstructuur. Dat bewijzen onze producten en de grote hoeveelheid patenten. Uw wensen in de akkerbouw en veehouderij staan daarbij op de eerste plaats. Ons gezamenlijke doel is: langdurig hoge opbrengsten met een maximale efficiëntie en het beste voor uw bodem.  Overtuig uzelf van onze prestaties!

Meer info